Bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Konge-Åsen den 10.09.2014

Dagsorden:

Duer mv. - Økonomi - Hyggedag på legepladsen - Legepladsen - Grønne områder - Regnvand - Hjemmesiden - Flishugger - Referater - Evt.

 

Nogle medlemmer er plaget af duer. Den officielle meddelelse fra vildtforvaltningen og politiet er, at der ikke må reguleres på vildt i bymæssig bebyggelse!

Der er 5, der mangler at indbetale medlemskontingent for 2014. Vi håber, det er bragt i orden nu, eller bliver det snarest!

Kontingentet for 2015 og fremover vil forfalde 1.juni.

Vores planlagte hyggedag på legepladsen den 17. aug. druknede jo desværre i regn. Vi prøver igen til næste år.

Legepladsen

- Vi har fået påbud om at fylde jord på højen ved den gamle rutsjebane.

- Vi har fået henstilling om at renovere vippedyrene – der arbejdes på sagen.

- Det forventes, at kommunens folk fælder de store popler til vinter.

Kommunen sløjfer rosenbedene ved stikvejene og sår græs. Vi vil ikke betale for nye planter og vedligeholde disse arealer som der var lagt op til. Bestyrelsen vil overfor kommunen tilkendegive vores utilfredshed med deres valgte disponering!

Vi vil anmode SK-forsyning om, at lave en risikovurdering af området for skybrud iht. Planlovens klimatilpasningsplan. I øvrigt har kommunen og SK forsyning administrativt klassificeret Konge-Åsen til at være et område, der ingen problemer har med overfladevand og derfor ikke skal undersøges for yderligere tiltag. Vi er ikke enige i dette synspunkt.

Der arbejdes på at gøre hjemmesiden bedre.

Flishuggeren kommer den 25.10.2014. - starter ved de lave numre.

Fra 01.01.15 vil referater fra bestyrelsesmøder og meddelelser kun blive udsendt på mail, medmindre man tilmelder sig papirordning til formand Hans Henning: 23231645 eller sekretær Birgitte: 22359151 (gerne sms – husk navn og hus nr.)

Hvis du ikke allerede er tilmeldt mail ordning skal det ske på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Evt. Kopier af registreringsattest til traileren er lagt i postkassen v. bestillingskalenderen, originalen er hos kasseren (nr. 55). Traileren står ved nr. 78.

Næste møde: tirsdag den 20. januar 2015

Ref. Inga Elbæk Jensen